Meny Stäng

Följ husbilsbloggare som övervintrar

Nu är det många husbilister som flyr hösten och kylan här i norr, och rullar söderut för att övervintra någonstans runt Medelhavet. Vissa är redan på plats på sydligare breddgrader, och det låter väl inte så pjåkigt får vi erkänna. Om ni vill få smaka lite på känslan kan ni ju följa några av de husbilister som bloggar under övervintringen.

Husbilsbloggare som far söderöver

Den här tiden på året är det många husbilister som kör söderut för att slippa kylan här i norr och njuta av ett behagligare klimat. Flera av dessa har bloggar och om du vill läsa om övervintringen kan du passa på att följa någon av dem!

Pensionärsvil(l)an, Husbilen Ellen och Lennarts tankar har precis lämnat Sverige, och är på väg söderut via Tyskland. Förmodligen fortsätter de snart vidare och vi får se vart!

Portugal och Spanien

Portugal och Spanien är länder som lockar många husbilister, på grund av det relativt behagliga klimatet på vintern. Inger är redan på plats i härliga Portugal. Bosse och Gerd håller till i Spanien, liksom Yvonne och Lorentz.

Vet du fler bloggare som övervintrar söderut med husbilen? Berätta gärna!

Ställplats Portugal

Läs mer: Runt Sverige och Europa med husbilsbloggar