Meny Stäng

Följ husbilsbloggare som övervintrar

Annons

Nu är det många husbilister som flyr hösten och kylan här i norr, och rullar söderut för att övervintra någonstans runt Medelhavet. Vissa är redan på plats på sydligare breddgrader, och det låter väl inte så pjåkigt får vi erkänna. Om ni vill få smaka lite på känslan kan ni ju följa några av de husbilister som bloggar under övervintringen.

Husbilsbloggare som far söderöver

Den här tiden på året är det många husbilister som kör söderut för att slippa kylan här i norr och njuta av ett behagligare klimat. Flera av dessa har bloggar och om du vill läsa om övervintringen kan du passa på att följa någon av dem!

Pensionärsvil(l)an, Husbilen Ellen och Lennarts tankar har precis lämnat Sverige, och är på väg söderut via Tyskland. Förmodligen fortsätter de snart vidare och vi får se vart!

Portugal och Spanien

Portugal och Spanien är länder som lockar många husbilister, på grund av det relativt behagliga klimatet på vintern. Inger är redan på plats i härliga Portugal. Bosse och Gerd håller till i Spanien, liksom Yvonne och Lorentz.

Uppdatering: Vår husbilsresa runt Europa

Två år efter att vi skrev det här inlägget reste vi runt Europa med husbil under ett helt år. Vi startade i Normandie i västra Frankrike och följde kusten söderut genom norra Spanien och Portugal.

Vi fortsatte sedan längs medelhavskusten i Spanien och Frankrike, och reste runt Korsika, Sardinien och Sicilien. Därefter fortsatte vi till södra Italien och tog färja över till Albanien. Under den sista delen av resan upplevde vi Makedonien, Montenegro, Kroatien, norra Italien och Tyskland.

Husbil runt Europa 2014-2015
Redo för avfärd från Sverige

Fler husbilsbloggare som övervintrar?

Vet du fler bloggare som övervintrar söderut med husbilen? Har du kanske själv övervintrat i södra Europa med husbilen? Berätta gärna!

Ställplats Portugal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev