Meny Stäng

10 x nattliv på resan

Är du taggad för lite fest och nattliv på resan? Här är några platser där vi upplevt fartfyllt nattliv. Har du upplevt bra stämningen på kvällarna och nätterna någonstans under dina resor?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

1. Barcelona, Spanien

I Barcelona går man ut sent, och stämningen är på topp. Man kan börja på en av alla barer, och därefter leta sig vidare till nattklubbarna vid stranden.

Barcelona nattliv

2. Göteborg, Sverige

Vi gillar framför allt nattklubben Push, där man kan relaxa i sofforna vid utomhusbaren. Och sen är det ju toppen att ha husbilen med, så att man har krypavstånd hem på natten …

Festkväll i Göteborg

3. Festival i Belgien

Egentligen skulle vi nog skriva ”festival i Europa”, för festivalstämning är ju grymt var man än är. Den här karnevalen i Hasselt överrumplade oss när vi skulle köpa vatten …

4. Sensation White i Norge

Sensation White är festernas fest och ordnas på olika håll i världen. När det var Oslos tur att vara värd tog vi husbilen dit. Det var tidernas förfest i husbilen innan själva Sensation White-festen i Oslo.

Sensation outfit

5. Sopot, Polen

Vid Polens kust ligger Sopot, med en fantastisk sandstrand och en exklusiv semesterkänsla. Självklart finns det gott om både barer och nattklubbar för dig som vill uppleva Sopot by night.

Sopot nattklubb

6. Reykjavik, Island

I Reykjavik finns det inte ett uteställe. Istället förvandlas varenda litet hak med självaktning till nattklubb. Det är bara att gå in och ut mellan de fullproppade små ställena, inga inträden!

7. Sabang på Mindoro, Filippinerna

I Sabang på ön Mindoro är det enkelt att smita in på barerna för en öl och lite snack med dykare från världens alla hörn. Biljard var den stora grejen här (och prostitution tyvärr).

Nyårsafton Sabang

8. Kiev, Ukraina

Vi vet, ”oroligt” är bara förnamnet, så vi ska väl inte rekommendera Ukraina för ögonblicket. Nyårsafton 2011/2012 var det världens fest här. Dessutom finns många roliga restauranger!

Nyårsafton Kiev

9. Budapest, Ungern

I Budapest har de samlat alla nattklubbarna på en ö i Donau. Smart om man inte vill störa grannarna… Dessutom finns det många trevliga vinkällare i den här staden.

Budapest kväll

10. Bråvallafestivalen, Sverige

Bråvallafestivalen är en riktig toppenfestival med camping och massor av musik, allt från rock till trance! Se mer om stämningen på festivalen.

WIFI.se
Bråvalla festival

Prenumerera på vårt nyhetsbrev