Meny Stäng

Sol, regn och kastvindar i marinan

Annons

Vilket väder! Ena sekunden strålar solen och vi njuter med altandörren öppen. Nästa sekund börjar det ösregna. Och sedan, helt plötsligt, kommer det kastvindar som får hela båten att kränga kraftigt åt sidan. Det är fortfarande kallt, men det finns ändå en del säkra tecken som avslöjar att våren är här …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Säkra vårtecken

Våren är här, även om det inte riktigt känns så på de iskalla vindarna. Ett säkert vårtecken är i alla fall båttrafiken som börjar bli mer och mer intensiv. Kvällarna börjar också bli ljusa och när solen väl går ner färgar den ofta himlen vackert röd eller gul.

Ytterligare ett säkert vårtecken är att vi ska hämta husbilen från vinterförvaringen i helgen! Hur ser våren ut hos dig? Du som har husbil, husvagn eller båt, har du kommit iväg på någon tur ännu?

Alla bilder i det här inlägget är Peters. Om du gillar dem, så missa inte att följa honom på Instagram, där han oftast lägger upp sina foton.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev