Meny Stäng

Skaldjursmiddag med goda vänner

Annons

Oj vad många sena kvällar det har blivit nu! I förrgår kväll var det resebloggmingel och igår kväll blev det skaldjursmiddag med våra goda vänner Peter och Eva. Det har varit två fantastiska kvällar, men jag måste erkänna att jag är riktigt, riktigt trött nu när jag skriver (klockan 01:30 tisdag natt).

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En ny familjemedlem

Kanske minns du Peter och Eva från när vi träffade dem på Las Fallas-festivalen i Valencia under vår långresa runt Europa? Eller så minns du kanske vår lördagsintervju med Peter – med anledning av att han har besökt alla länder i världen?

Nu har de alldeles nyligen fått en ny familjemedlem, sitt första barn Esmeralda. En väldigt snäll och lugn liten tjej, som mest låg och sov under vår middag, men också ville vara med en liten stund.

Esmeralda
Peter med dottern Esmeralda

En fantastisk skaldjursmiddag

Peter och Eva bjöd på en helt fantastiskt skaldjursmiddag, med allt sånt som vi verkligen älskar: ostron, svenska kräftor med mycket rom, rökta räkor och riktigt matiga krabbor. Bilden är lite suddig tyvärr – men det är precis så jag känner mig på ögonen nu också, haha …

Det var verkligen vansinnigt gott, och dessutom blev det förstås en massa intressanta samtal om allt från småbarn till resor. Peter jobbar intensivt med en massa spännande resor just nu på sitt reseföretag Kon-Tiki Resor, och om du är nyfiken på arrangerade resor till lite annorlunda resmål ska du absolut kika in där! Nu ska vi börja förbereda oss för vår resa till Malta på torsdag morgon.

skaldjursmiddag
Skaldjursmiddag med ostron, kräftor, räkor och krabba

Prenumerera på vårt nyhetsbrev