Meny Stäng

En helg i husbåten – lugnet före stormen

Annons

Vi har haft en lugn helg i husbåten. Vi har kört vårt träningsprogram på nedre däck, tittat på TV och hunnit med en fika med några vänner. Men allra mest har vi suttit vid datorerna och jobbat med olika projekt kring bloggen. Det känns lite som att detta är lugnet före stormen. Redan på torsdag är det dags för nya resor …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att ”städa” bloggen

Vi har bloggat i stort sett varje dag sedan 2009, och det innebär att det finns en hel del gamla inlägg på den här bloggen. Min grundtanke är att behålla det mesta, men jag har insett att man ändå behöver ”städa” lite ibland. Vissa bilder och texter har hamnat snett efter att vi bytt tema, massor av länkar går till sidor som inte längre existerar, och så kanske det kan finnas en och annat pinsamhet, vem vet …

Att gå igenom gamla inlägg betyder mycket jobb, men det är samtidigt roligt att påminnas om sånt vi gjort förr! Du som också har en blogg – rensar du någon gång bland det som du lagt upp förr?

Pampas marina
Utsikten över marinan från däck, igår söndag

Lugnet före stormen

Om det varit lugnt den här helgen, så är det tvärtemot vad det kommer vara de kommande helgerna. Tre helger i rad åker vi på julmarknader (inklusive andra aktiviteter) i olika städer i Europa. Redan på torsdag bär det av till Prag, vilket vi verkligen ser fram emot!

Eftersom vi gärna vill att ni ska ”hänga med” på de här resorna har vi bestämt oss för att pausa ”Veckans Gäst” några veckor. Peter kommer som vanligt skriva på fredagar under rubriken ”Happy Friday”, men för att inte bli helt splittrad kommer han dela med sig av sina upplevelser från resorna, istället för att skriva vidare om sitt liv. Naturligtvis återkommer han med slutet på berättelsen senare. Hur låter det? Och … hur har din helg varit?

Hornsbergs strand
Söndag kväll i Hornsbergs strand (på andra sidan vattnet från oss)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev