Meny Stäng

Nikon 360 kamera – Vi inleder samarbete

Ok, nu kör vi och det är Peter på avtryckaren. FREEDOMtravel och Nikon har startat ett samarbete för 2017. Jag var och hämtade en Nikon 360 kamera idag,  på deras kontor i Solna med diverse tillbehör.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jag kommer att få utbildning på 360 kameran av produktchefen Mattias Hjortzberg i början av januari på ett villkor, att jag köper en ny telefon. Jag får låna kameran till i juni och sen ska vi utvärdera hur det går. Är jag orolig om jag kan prestera och leverera? Inte en chans! Har Nikon tagit åt sig av kritiken? 100 %! Följ med på min historia om vad som hände i fredags, dagen före julafton.

Tillbaka med kameran

Vilken galen värld vi lever i och vilken karusell. Efter att jag skrivit inlägget på morgonen i fredags skickade jag ett mejl till Mattias på Nokia, att jag ville ha ett återköp på min kamera. Han svarade att han tyckte att det var tråkigt, och det uppskattas. Jag åkte till Media Markt och fick mina pengar tillbaka. Precis när jag kom hem ringer Mattias och och ber om ursäkt om hur det här har behandlas. Äntligen och stort tycker jag.

Kamera
Hej då!

Nikon 360 kamera

Vi pratar om hur man ska och skulle behandlat det här med informationen om appen, och att det inte får bli ett missförstånd till andra konsumenter. Någon sorts  kompensation från Nikon ligger nära för allt slit och skit som jag varit med om tyckte jag. Mattias sa att han ska prata med marknadsavdelningen. Jag gick hem till båten och var väldigt upp och ner.

Det är få som förstår hur världen kommer se ut om tre år på nätet, men jag gör det. Video, 360 video, AI, AR, ja name it! Vi vill utveckla bloggen med en reseupplevelse i större mått och då krävs det verktyg, och jag har precis gett bort mitt. Det skulle gå men gick ändå inte.

ingen kraft

Efter sex månaders förväntan att börja jobba för framtiden så föll jag. Jag stängde av och bara somnade 45 minuter före jag skulle träffa min son som ville fira lite jul med sin pappa.

Det var anspänning av 17 timmar varje dag 24/7 och en dröm for iväg av en jävla app. Det kom flera sms men jag orkade inte ens gå upp och titta på telefonen. Klockan två ringer telefonen och jag vet att jag måste svara.

Nikons kontor i Solna
Nikons kontor i Solna

Energi

Hej! Det är marknadschefen Madeleine på Nikon. Jag är helt nere och fattar ingenting från början.  Hon säger att hon vill be om ursäkt för allt som har hänt, och de tar verkligen åt sig och det här är inte bra. Hon frågar om vi kan börja om från början med 2017 och om jag vill det, eller om jag avskyr Nikon efter det som hänt?

Vår policy

Jag är forfarande helt borta och nere, men jag vill det här. Jag vill utveckla bloggen men jag vill inte bli köpt.  Jag vill inte att alla som följer oss ens i närheten tänker att, nu gjorde Nikon sin grej och de föll för trycket. Jag vill verkligen ha en samarbetspartner som brinner lika mycket för marknaden som jag gör, på ett villkor! Om produkten inte håller måttet så talar vi alltid sanning.

Kul och jobbigt

Madeleine säger att de på Nikon vill utbilda mig på Key Mission 360, och att de gärna får konsumenters synpunkter på deras produkter för att gå vidare och bli bättre. Nikon har ett krav och det är att skaffa en nyare telefon om vi ska samarbeta. Det är precis nu när tårarna börjar rinna! Jag inser att jag är i en jäkla obalans efter allt som hänt i den här berg och dalbanan. Måste jag alltid gå in 100 % på allting?!

Nikon 360 Kamera
Hemma igen

Stort

Några timmar senare ringer hon upp igen klockan fem dagen före jul, och jag undrar om det inte är dags att gå hem för julledighet? Madeleine säger att hon inte vill gå till julledighet förrän allt är bra. Hon vill arbeta fram alternativ och lösningar och hon vill väl.  Jag har alltid fått stå för mina misstag i mitt liv men få företag gör det. Tack Nikon för att ni är mänskliga. Peter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev