Meny Stäng

Intensiv vecka med intervju och podd

Hur kan det vara så fullt upp hela tiden? Jag (Helena) skriver vårt Happy Friday-inlägg idag eftersom Peter är upptagen med allt från att arrangera resan till Wismar till att förbereda vår husbil för resan i Polen och Tjeckien.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Om du undrar hur det går med husbilen så kika in här på söndag – då berättar vi mer! Idag är det fredag och då är det förstås dags att glädjas åt det positiva som händer i livet, stort som smått.

Nationaldag på Ringsö

Veckan började med ledighet och nationaldag, och vi hängde med våra vänner Lennart och Beata i deras sommarstuga på Ringsö. Vi har skrivit ett helt inlägg om den här fina ön, och i juli åker vi (framför allt Peter) tillbaka för att hjälpa till att bygga. Härligt med bra vänner och vacker svensk natur!

Ringsö
Inget fel på utsikten!

Jobb

Sedan har vi förstås jobbat som vanligt. Varje morgon promenerar vi tillsammans till mitt (Helenas) jobb. Promenaden tar runt 40 minuter, så vi hinner diskutera igenom allt möjligt som gäller blogg, resor, husbil och samarbeten …  

En positiv grej är att bo mitt i stan, men ändå ha naturen runt knuten! En dag när jag skulle gå hem från jobbet stod några killar och väntade på bussen på Fleminggatan, några hundra meter från T-Centralen …

änder
Fyra killar väntar på bussen på Fleminggatan i Stockholm

Intervju

Vi har också blivit intervjuade den här veckan! Intervjun handlar om våra resor med husbil och kommer i tidningen Inriktning, som distribueras som en bilaga till Aftonbladet den 12 juni.

Podd

Idag är det dags för oss att spela in ett avsnitt i en podd! Vi vet inte när eller var avsnittet kommer sändas, men vi berättar när det är dags.

Sista dagen att tävla

Sist men inte minst så är det sista dagen att tävla om en helikoptertur över Stockholm idag! Du kan tävla fram till 23:59 i kväll genom att motivera varför du vill flyga helikopter i inlägget om helikopterturen. Vi tycker att det är superkul att kunna erbjuda den här fina tävlingen, i samarbete med Upplevelsepresent.se.

Helikopter över Stockholm
Alltså … hur coolt!?

Hur har din vecka varit?

Livet för ju med sig både positiva och negativa saker, och ibland är det bra att tänka lite extra mycket på de positiva sakerna för att inte glömma bort dem. Vad har hänt under din vecka som kan bidra till en Happy Friday?

Missade du förra Happy Friday? Läs Tre event på samma dag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev