Meny Stäng

Bättre restips på FREEDOMtravel – Vad tycker du?

Vad gör du så här under julhelgen och mellandagarna? Förhoppningsvis äter du julkakor, umgås med familjen och tittar på bra TV-serier, eller något annat som just du vill göra. Vi har förvisso gjort lite av detta, men mestadels arbetar vi med att förbättra bloggen. Vi jobbar och jobbar … och nu hoppas vi att du vill hjälpa oss och säga vad du tycker!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bättre restips

Det vi jobbar på just nu är att förbättra våra restips, som du hittar i menyn. Under varje land listar vi sevärdheter, upplevelser och fina ställen att besöka – från norr till söder. Vi beskriver varje ställe lite kort, och länkar sedan till ett blogginlägg med mer information. Det vi gör just nu är att vi lägger in kartor, så att man snabbt kan få en överblick och se var i landet det aktuella stället ligger.

Puh, detta är väldigt mycket jobb kan vi säga! Hoppas nu att det blir bra …? Du kan till exempel titta på vår sida över Polen, så ser du hur det ser ut. Exemplet nedanför visar var orten Łeba ligger, som är ett av våra tips i Polen. Vad tycker du? Blir det bra, eller borde vi göra på något annat sätt?

Leba

Konstiga pilar?

När vi började göra kartorna använde vi en annan sorts pilar. Det var en slump att det blev den här sortens pil, men efteråt blev vi uppmärksammade på att det kan se ut som att man ritar ut en sträckning från ett resmål till ett annat. Det var inte meningen … Nu har vi lagt in dessa pilar på flera ställen, bland annat på Tjeckien. Borde vi ändra …? Det är förvisso många timmars jobb, men vad gör man inte för att det ska bli bra!? Var ärlig nu!

Adrspach Rocks

Uppdatering av bilder och inlägg

Vi uppdaterar också gamla bilder och inlägg. Ibland lägger vi till lite information som vi tycker saknas eller kanske en extra bild, men först och främst handlar det om att göra bilderna större. Förr laddade vi upp bilderna i pytteliten storlek. Ser inte klokt ut när man tittar på det nu! Här kan du se ett exempel!

Den översta bilden är den som vi laddade upp på bloggen när vi var i Lissabon 2015. Den nedersta är den bild vi bytt till idag … Tiderna (och bloggandet!) förändras. (Skillnaden syns tydligast på dator, inte lika tydligt på mobiltelefon.)

Lissabon

Vad borde vi mer göra?

Finns det något mer vi borde göra för att det ska vara lätt att hitta restips på vår sida? Finns det något du saknar, eller som du tycker att vi skulle kunna göra bättre?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev