Meny Stäng

Arbete i en husbåtsmarina – men at work

Annons

Idag bjuder vi på lite foton från vardagslivet i husbåtsmarinan där vi bor. Just nu pågår arbete för fullt med nya bryggor, och marinans båtar kör fram och tillbaka utanför vårt köksfönster. Just när man lagar frukost kan det komma förbi en stor båt full av arbetare, med bryggor på släp …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Arbete pågår

Jag vet inte om du kommer ihåg att en brygga i marinan sjönk för drygt ett år sedan? Peter var i Grekland och jag (Helena) vaknade upp av konstiga ljud … bara för att upptäcka att vi förlorat förbindelsen till land! Det var inte vår båt som slitit sig, utan en del av bryggan som sjunkit, tillsammans med huset som stod ovanpå bryggan (inte ett bostadshus), och förråden som låg under den.

Marinan bärgade snart det sjunkna huset (ganska dramatiskt!) och fixade en provisorisk brygga åt oss. Nu ska en ny brygga byggas, med nytt hus och nya förråd, om vi förstått allt rätt. Vi tror att det är det arbetet som påbörjats under veckan. Kanske ska de bygga en tillfällig brygga åt oss medan de gör reparationerna? Det händer i alla fall en hel del utanför köksfönstren!

Brygga
Marinans båt är på väg in i marinan med en brygga
Pampas båt
Jag fotar genom köksfönstret …
Pampas
Brygga på ingång

Jobbar vi då?

Jodå, vi jobbar också, men kanske inte fullt så fysiskt. Jag (Helena) förbereder för ett större seminarium på jobbet, och Peter har också projekt på gång med bloggen som har med design och nytt tänk att göra. Det visar sig framöver hoppas vi! För övrigt är vi typ supertrötta, och orkar inte så många knop känns det som. Är det mörkret? Någon som känner igen sig?

marinan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev