Meny Stäng

Aruba, morgonbio och möten med bloggare

Då var det fredag igen. Det här har varit en hektiskt, men väldigt rolig vecka. Vi har hunnit träffa massor av bloggare och inspireras till Aruba, och dessutom har Peter varit på morgonbio. Bäst av allt är ändå att vi reser till Bryssel idag!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lunchdejt med bloggare

Jag har länge följt Lenas fina blogg Gott för själen, och vi har flera gånger varit på vippen att träffas. Men det har aldrig klaffat riktigt … förrän i söndags!

Lena och Andreas var i Stockholm för en konsert, och trots ett digert schema med middagar, bruncher och museibesök så hann vi klämma in en lunchdejt på centralen innan de skulle åka hem igen. Väldigt, väldigt trevligt och roligt! Och tänk att det kan kännas som att man känt varandra länge, trots att man aldrig träffats ”på riktigt”!

Lena Gott för själen
Andreas, Peter och Lena

Aruba – ”One happy Island”

I tisdags, efter att jag avverkat ett eftermiddagsjulbord med jobbet, var det dags för ”Travel Massive”, som är en internationell sammanslutning inom turismbranschen. Den här gången var temat Aruba – ön som tillhör Nederländerna och ligger i Västindien.

Travel Massive 2018

Vi fick bland annat lära oss att invånarna på ön vanligen pratar fyra språk (papiamento, nederländska, spanska och engelska) och att man förbjudit engångsplast för att värna om miljön. Och nog ser det lockande ut! Har du varit på Aruba kanske?

Aruba

Många bloggare på en gång

För vår del var det kanske allra roligast att träffa alla bloggvänner och bloggkollegor. Det var så många på plats vi kände att vi nog inte ens hann prata med hälften …

Bloggarna på den översta bilden är Linda från Resamedfamiljen.se, Sandra från Lifsresor, Ida Thunberg från Jorden runt med familjen Thunberg, Diana från Dianas Drömmar, Lina från Liniz Travel & Lifestyle och Christian från Matochresebloggen. På bilden nedanför ser du Ann-Louise från Från Stad till Strand, Eva från Rucksack, Ditte från Mitt i … samt Kerstin och Eyal från På upptäcktsfärd.

Resebloggare Travel Massive

Filmen Crazy Rich Asians

Den 10 december släpper Warner Bros filmen Crazy Rich Asians för köp digitalt, och med anledning av detta var Peter bjuden på morgonbio i veckan. Filmen har gjort succé i andra delar av världen, men visas av någon anledning inte på bio i Sverige. Den romantiska komedin handlar om en kinesisk-amerikansk tjej som upptäcker att hennes pojkväns familj i Singapore är galet rik, och var riktigt kul enligt Peter.

Crazy Rich Asians

Det bästa denna vecka? Det är att vi idag reser till Bryssel! Vi återkommer med en första rapport på söndag. Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Häftig ny teknik 2018-2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev