Meny Stäng

Vårstädning och båttur till Ringsö

Annons

Idag borde man kanske inte prata om Happy Friday eftersom det är långfredag. Å andra sidan är vi inte religiösa, och vi är glada över att det är påskvecka och helg. Denna vecka har vi äntligen kommit igång med lite vårstädning i husbåten, och nu har vi dessutom kommit ut till ön Ringsö där vi ska spendera påsken.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vårstädning i husbåten

Vi jobbar jämt vid datorerna när vi är hemma, och det är lätt hänt att allt runt om oss blir lidande. Ibland hinner vi varken städa eller underhålla sånt som behöver underhållas. Vårstädning i husbåten behövdes verkligen.

Vi är inte klara med allt, men vi har i alla fall röjt och sorterat ut sånt som behövde slängas. Peter har dessutom bytt vår läckande vattenkran i badrummet, och målat om vår trappa till vardagsrummet. Skönt med lite ordning! Nu ser vi fram emot den allra bästa årstiden i husbåten.

Uteplats i husbåt
Altanen på husbåten – redo för vårens och sommarens utemåltider

Båttur till Ringsö i Mälaren

Den här påskhelgen kommer vi spendera på ön Ringsö i Mälaren, där våra vänner Lennart och Beata bygger sitt timmerhus. Peter ska hjälpa dem att sätta upp skorsten genom taket. Självklart hoppas vi också på att njuta av det fina vädret i de här härliga omgivningarna. Vi bjuder på några foton från båtresan ut till Ringsö. Snart kommer lite fler foton. Nu önskar vi dig en riktigt fin fredag och en härlig påskhelg!

Vad har varit bäst under din vecka?

Brygga
Packningen på bryggan i väntan på båten
båt
Lennart kommer med båten för att köra ut oss till Ringsö
båt
Lennert och Peter – framme på Ringsö!

Missade du förra Happy Friday? Läs Information om Zadar och ny migränmedicin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev