Meny Stäng

Hälsningar från Kristianstad i Skåne

Annons

Happy Friday och hälsningar från Kristianstad! Vi är i Skåne för att besöka bloggvänner och för att upptäcka Kristianstad. Det bästa denna vecka är definitivt detta besök, som redan hunnit bjuda på möte med bloggvänner, vacker natur och fantastisk mat.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besök i Kristianstad

Vi har nyligen tagit oss ner till Kristianstad, och vi kommer hänga här i flera dagar. Roligt! En resebloggare som bor här har arrangerat en bloggträff, och dessutom ska vi upptäcka Kristianstad i samarbete med Visit Kristianstad. Vi har aldrig varit i den här skånska staden förut, så det känns riktigt spännande!

Allé

Regn och härliga upplevelser

Det ösregnade hela dagen igår, så vi hade verkligen inte tur med vädret, men trots det hade vi en superfin dag. Vi hann bland annat med att ta färja ut till en mysig ö, att besöka ett vackert slott och att äta en 5-rättersmiddag på en väldigt speciell liten restaurang. Vi hinner inte skriva mer idag, men vi berättar snart mer!

Änder

Hos Daniela och Göran

Bloggarna som arrangerar träffen här i Kristianstad är Daniela och Göran, med den fina resebloggen Discovering the Planet. Vi kom hit en dag innan de andra resebloggarna, och blev generöst hembjudna till Danielas och Görans nya och fantastiskt fina sommarhus. En riktigt trevlig kväll med massor av prat och skratt!

Vi återkommer snart med mer om Kristianstad! Har du kanske en relation till den här staden eller något minne härifrån? Berätta gärna! Och glöm inte att berätta om det bästa från din vecka. Happy Friday!

Hos Göran och Daniela
Göran, Peter och Daniela

Missade du förra Happy Friday? Läs Valborg med sol, regn och arbete

Prenumerera på vårt nyhetsbrev