Meny Stäng

Elmiamässan, After Work och nya resplaner

Annons

Happy Friday! Nu är Elmiamässan avslutad, och vi har under denna vecka hunnit med både jobb och After Work. Nu har vi nya resplaner på gång. Redan i veckan reser vi – till en annan världsdel. Du hänger väl med!?

Elmia Husvagn Husbil 2019

Vi kom hem från Elmiamässan sent i söndags kväll, och i år var det verkligen en intensiv mässa för vår del. Vi är riktigt nöjda med mässan, samtidigt som vi känner att vi skulle kunna vara lite mer kreativa när det gäller vår egen monter. Vi hade flera galna idéer men vi hade inte tid att realisera dem … Det blir nästa år istället! Här kan du läsa om mässan:

Elmia Husvagn Husbil

Jobb … och AW i husbåten

Den här veckan har det varit väldigt intensiv på mitt (Helenas) jobb. Vi håller just nu webbutbildningar för blivande kursledare för en hälsoutbildning som vi testar och utvärderar i LSS-verksamheter i ett antal kommuner i länet. Spännande och roligt! En kväll blev det också After Work i husbåten och Peter gick verkligen all in med att tillverka snittar. Jag har det ganska bra, eller hur!? Mums!

snittar
Peter bjuder på snittar!
Husbåten
Vår husbåt FREEDOM
Marinan
Hemma på våran gata …

Nya resplaner

Vi har nya resplaner på gång! Redan nu i veckan som kommer reser vi till Egypten. Vår allra första gemensamma resa gick faktiskt till Hurghada i Egypten 2005, och då gjorde vi utflykter till Karnak och Luxor där vi bland annat kollade in Konungarnas dal.

Vi tyckte att de historiska sevärdheterna var fantastiska, att utflykten i öknen med fyrhjuling var en härlig upplevelse och att försäljarna var … ganska jobbiga. Den här gången ska vi åka till Sharm el Sheikh i samarbete med 1001nattreiser. Detta ska bli riktigt spännande och vi ser verkligen fram emot att uppleva Egypten igen, mer än tio år senare!

Egypten öken

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi kan känna oss nöjda med veckan på Elmiamässan. Och så är det nog också positivt att vi börjat fundera kring att ta en veckas semester från bloggen. Vi tackar ödmjukast för alla uppmuntrande och positiva kommentarer! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Redan i helgen hoppas vi kunna bjuda på ett inlägg från Peters resa till Schweiz! (Vi kan inte blogga lika snabbt och effektivt när bara en av oss reser, men Peter har satt ihop en fantastisk film och knåpar på ett inlägg med alla vackra foton!) Därefter kommer snart rapporter från Egypten!

Ostfondue
Efter resan till Schweiz bjöd Peter på ostfondue i husbåten!

Missade du förra Happy Friday? Läs Schweiz – och en vecka full av event

Prenumerera på vårt nyhetsbrev