Meny Stäng

Schweiz – och en vecka full av event

Vilken vecka! Peter har vandrat i de schweiziska alperna och jag (Helena) har sprungit på event hela veckan här i Stockholm. Väldigt roligt, men ojoj, kanske lite väl intensivt. Såhär har veckan sett ut!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Schweiz och jobb

Peter tackade nyligen ja till en resa till Schweiz, och hastigt och lustigt gav han sig av i början av den här veckan. Han har haft en väldigt intensiv (och fysiskt tuff!) resa och hinner inte blogga, men rapporter kommer senare!

Jag (Helena) kunde inte följa med till Schweiz eftersom jag just nu är uppbokad med att hålla en serie webbseminarier på jobbet. Dessutom fick jag ta över Peters fullbokade ”eventkalender”. Vilken vecka!

Söndag – Foodstock på Fjäderholmarna

I söndags besökte vi matfestivalen Foodstock på Fjäderholmarna, tillsammans med våra vänner Lennart och Beata. Vi hade en riktigt fin dag tillsammans (även om vi hade lite åsikter kring arrangemanget).

Foodstock

Måndag – Kväll om Tanzania

På måndag kväll var det dags för en kväll om Tanzania i journalistföreningen vi är med i. Tanzanias ambassadör i Stockholm hälsade välkomna och därefter fick vi lyssna på svenska Hazze från Hazzes Tanzania Safaris. Hazze växte upp i Tanzania som barn till ett missionärspar, pratar flytande swahili och har ett brinnande engagemang för landet. Intressant!

Tanzania

Tisdag – Invigning på Roots och boendemöte i marinan

Mitt i natten mellan måndagen och tisdagen gav sig Peter av till flygplatsen för att resa till Schweiz. Jag (Helena) tog över hans kalender med inbokade events och på tisdagen stod det ”16:00 Downtown Camper”. Vad jag skulle göra där var oklart men jag tog mig dit, och det visade sig vara invigning av ”Roots”.

På Roots finns 13 möteslokaler i olika storlekar och möjlighet till olika aktiviteter för mötesdeltagarna, som stadsvandring, cykling, kanotturer och wellness. I anslutning till Drottninggatan finns också ett café, med framför allt vegetariska rätter. Jag minglade en stund och skyndade sedan till boendemöte hemma i marinan …

Invigning Roots

Onsdag – Kväll om Sri Lanka

På onsdag kväll var det dags att lyssna på veckans andra ambassadör, nämligen ambassadören för Sri Lanka. Sri Lankas ambassad arrangerade i samarbete med Emirates en kväll om Sri Lanka. Jag minglade med några bloggvänner, åt lankesisk mat och fick upp en massa fina minnen från vår Sri Lanka-resa i vintras.

Sri Lanka ambassadör

Torsdag – Båttur i Stockholm med M/S Molly

På torsdag eftermiddag var det dags för båttur! Tillsammans med några andra bloggare samt representanter för resebyråer gick jag ombord på fina M/S Molly. Vi var inbjudna av företaget Jetflite och det blev en riktigt trevlig tur genom Stockholm. Jag tror att jag måste berätta lite mer om detta imorgon!

Helena på M/S Molly

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka har förstås varit allt roligt som hänt, och inte minst alla trevliga möten med bloggare, journalister och vänner. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer blir intensiv … igen. Vi ska förbereda oss inför, och sedan rulla med husbilen mot mässan Elmia Husvagn Husbil. Det stora orosmomentet är husbilen, som är inlämnad på verkstad för trasig koppling. Det måste ju bara lösa sig, men vi har inte hört något från verkstaden ännu …

WIFI.se
husbil

Missade du förra Happy Friday? Läs Reportage i tidning och filminspelning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev