Meny Stäng

Julbord, julmingel och vintercykling

Annons

Denna vecka har kantats av juliga aktiviteter som julbord, julmingel och vintercykling. Vi har också varit sjuka och fått en resa inställd på grund av en konkurs, men snabbt som ögat bokade vi en ny resa. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vinter och vintercykling

Det har varit vinter i Stockholm några dagar och jag gillar det. Jag tycker att man fryser mindre när det är 3 minusgrader än när det är 3 plusgrader.

I helgen testade vi också för första gången våra nya elcyklar i snö. Det gick verkligen så bra, jätteskönt att cykla med dessa i vintervädret! Det enda som var lite krångligt var att Peters lås fryst fast, så vi var tvungna att lirka länge (och värma upp nyckeln) för att få upp det. Måste skaffa någon slags låsolja!

Vinter i Pampas

Julmingel

Vi cyklade inte bara på måfå i söndags, utan målet var att besöka Peters son Robin och hans fru Alexandra. De bjöd på grymt snygg och god hämtsushi (kolla in hallonet!) och sedan fortsatte vi hem till deras vänner på julmingel, med glögg och en massa godsaker. Trevligt!

Sushi

Julbord

I tisdags var det dags för mig (Helena) att gå på julbord med jobbet. Mitt nya (sedan 1,5 år) jobb har som tradition att äta julbord på Vaxholms kastell. Riktigt trevlig! I konceptet ingår en båttur till och från Strandvägen, och sedan får man njuta av ett bra julbord i det mysiga kastellet. Väldigt trevlig personal också!

kastellet i Vaxholm
Julbord på Kastellet i vaxholm

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka har varit allt trevligt julmys och att vi lyckats boka en nya resa till värmen. Som vanligt väljer vi att bortse från all skit, som att jag hade ett hemskt migränanfall på lördagen, att Peter haft ont i axeln/ryggen hela veckan och att resebyrån vi bokat en resa med gick i konkurs. Det är sånt som ingår i livet helt enkelt. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi reser snart till Egypten, så du kan framför allt förvänta dig reportage från Hurghada här på bloggen. Det ska bli intressant att se vad vi tycker om Hurghada jämfört med Sharm el Sheikh!

Missade du förra Happy Friday? Läs Värmlandresa och kroatiska viner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev