Meny Stäng

Event, mingel med reseskribenter och reseplanering

Annons

Vilken vecka! Efter några lugnare veckor med jobb och promenader har vi nu haft en intensiv vecka fylld av umgänge, event och mingel. Dessutom har vi fullt upp med reseplanering inför nästa äventyr …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Middag på stan med vänner

Förra helgen tog vi en middag på stan med våra goda vänner Lennart och Beata. Vi åt på en italiensk restaurang på Drottninggatan som heter Piccoli Sapori. God mat och dessutom ett trevligt koncept med halva eller hela rätter, så att man kan beställa mindre portioner om man vill eller kombinera flera olika rätter.

Efteråt tog vi en drink på en pub längre upp på gatan. Att det är dyrt att äta ute är man ju beredd på, men att det skulle bli dyrt att ta något att dricka … Puh! Nästa gång får vi nog hänga med våra vänner hemma eller i någon förort. Inne i centrala stan rullar pengarna fort när man går ut!

Event och mingel med reseskribenter

Den här veckan har vi också varit på event och mingel. I onsdags bjöd Kroatiens turistbyrå in till en träff tillsammans med Croatia Airlines. De ville bland annat berätta att det i sommar blir en ny direktlinje mellan Stockholm och Kroatiens fina huvudstad Zagreb. Trevligt!

Det som också är trevligt med sådana här event är att man får chans att träffa och mingla med andra reseskribenter. Vi träffade många vänner och bekanta som vi inte sett på länge. På bilden nedan ser du oss (längst ut till vänster och höger) tillsammans med Christian från Matochresebloggen och Lina från Liniz Travel.

Därefter tog vi oss vidare till Mandel Media Day där företag visade upp olika nya outdoor-produkter. Dessutom blev det en presentation med inspiration om Finland som besöksmål. Allt som allt blev det en heldag med minglande, och efter det var vi helt slut, mer eller mindre.

Reseplanering – och hämtning av husbil

I övrigt arbetar vi som bäst med reseplanering inför nästa resa, som går till … trumvirvel … Uzbekistan! Förra året besökte vi den spännande och mytomspunna staden Samarkand, och efter det har vi fortsatt samarbeta med landets ambassad i Stockholm.

Vi har nu satt ihop en grupp med journalister och bloggare från hela Norden och om cirka 10 dagar bär det av på pressresa – denna gång på en rundresa som innefattar flera städer och platser i landet. Spännande!

Idag är det dessutom dags för oss att hämta vår husbil från vinterförvaringen. Därefter är det dags för oss att förbereda husbilen för våren och sommaren, då vi planerar att resa i Sverige, bland annat i Småland och Dalarna.

Att besöka Registan i Samarkand
Uzbekistan väntar på oss igen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Vi har kanske inte fått så mycket gjort som tänkt, men det har å andra sidan varit trevligt att träffa både vänner och kollegor. Det är också trevligt att det – åtminstone vissa dagar – har varit vår i luften.

Din tur … vad kan du lyfta fram som positivt från veckan?

Huvudsta Gård i Solna – från en av veckans promenader

Veckan som kommer

Vi fortsätter hänga i Stockholm ännu en vecka, medan vi förbereder oss för det kommande äventyret i Uzbekistan. Här på FREEDOMtravel kan du vänta dig reportage om bland annat Victoriafallen och Åbo, men också om våra husbilsplaner och om resan till Uzbekistan. Häng gärna med – både här och på Instagram på @freedomtravelnews!

Karlbergs slott i Solna – från en annan av veckans promenader

Missade du förra Happy Friday? Läs Aprilväder, träning och ”reseinspiratörer”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev