Meny Stäng

Våra byggplaner

Ni som hängt med på bloggen ett tag kanske minns att vi planerar att bygga om husbåten, även utanpå. Det är framför allt överbyggnaden som vi vill göra om. Vi kommer att bygga ut den så att den blir större, samtidigt som vi passar på att isolera väggarna. Vi har också en hel del andra planer, som bland annat innefattar nya fönster, ny panel, nytt tak, ny reling, ny färg på båten… Ja, ett stort projekt helt enkelt!

Vi lämnade in ansökan om bygglov (ja, det behövs!) i somras. Först nu har vi hört ett knyst, vilket handlar om att vi ska komplettera med en kvalitetsansvarig samt ett OK från marinan. Detta är på gång, så nu närmar det sig! Förmodligen kommer lyftet av husbåten och bygget ske i april, och under tiden kommer vi att bo i husbilen. Sååå bra att ha en husbil!

Husbåt

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.