När vi fyllde år i somras fick vi en vinprovning i present av Peters son Robin och hans flickvän Alexandra. Så idag var det dags för vinprovning i Gamla stan i Stockholm!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tema Riesling

Temat var Riesling och vi fick prova fyra olika Rieslingviner; två från Tyskland, ett från Frankrike och ett från Nya Zeeland. Per Sifvert höll i denna vinprovning i Gamla stan och vi måste säga att det var väldigt bra! Han var mycket kunnig och det var en trevlig och avspänd stämning.

Om du är sugen på att boka en vinprovning hos honom så kika in på hans urkorkat.nu. Det vinet vi fastnade mest för var det franska; Grand Cru från Alsace. Ett milt vin med lite blommig doft som passar bra som till exempel en välkomstdrink.

riesling

Fin presentask

Vi fick presenten i en fin röd ask från Live it. Där kan man köpa alla möjliga upplevelsepresenter, så om du också vill ge bort en vinprovning (eller kanske en whiskeprovning, champagneprovning, ölprovning, teprovning eller chokladprovning) i en fin ask.

live-it

Prenumerera på vårt nyhetsbrev