Meny Stäng

Festlig plockmat för mingelkvällen

Vår husbil Freedom har rullat i helgen, och det blev besök hos goda vänner. Tillsammans plockade vi ihop ett bord med en massa plockmat. Lite enkelt serverat, men väldigt gott och mysigt! Här kommer recept på två goda (och väldigt enkla) favoriter. Har ni några favoriter som ni gärna serverar på ett plockbord?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Breasola med chèvre (4 portioner)

  • 12 skivor breasola
  • chèvre

Gör såhär: Klicka lite chevre på varje skiva breasola och rulla ihop till smala rullar. Låt ligga en stund i kylskåp före servering.

Baconlindade dadlar (4 portioner)

  • 12 dadlar
  • 12 mandlar
  • 12 skivor bacon

Gör såhär: Pilla ut kärnorna ur dadlarna och ersätt med mandel. Rulla en skiva bacon runt varje dadel och fäst med en tandpetare. Sätt ugnen på 250 grader och stek i 10 min. Ta ut dadlarna och låt svalna lite.

Baconlindade dadlar
Baconlindade dadlar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev