Meny Stäng

Nattklubben Avalon i Kiev

Nattklubben Avalon i Kiev besökte vi kvällen för nyårsnatten. Här är det ultimata festpalatset i Kiev och det finns flera våningsplan med restaurang, bar, nattklubb och strippklubb. Hela byggnaden känns som ett vackert casino. Följ med på nattklubben Avalon i Kiev – Ukraina!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Förberedelse för kvällen på nattklubben Avalon

Först kommer några foton från förberedelserna på hotellrummet. Till slut var vi svidade och klara för en kväll på stan!

Ukraina, Kiev
Ukraina, Kiev

Restaurang Pavlin

Vi åt middag på restaurang Pavlin, som ligger inne i nattklubben Avalon i Kiev. När man kommer till klubben tas man emot av personal som hjälper en att hänga av sig kläderna, och sedan visar en tillrätta.

Vi gick igenom rum dekorerade med guld och slingrande växter, och satte oss sedan vid ett bord mitt i restaurangen, bland några andra middagsgäster. En del andra gäster satt skönt tillbakalutade och rökte vattenpipa och ytterligare andra sjöng karaoke på en scen i restaurangen.

Alexandra och jag beställde av misstag råbiff. Vi var egentligen ganska missnöjda med vår egen beställning, men det berodde mest på att vi inte ville ha råbiff. Egentligen var det inget fel på råbiffen som serverades som små ”kluttar” på en stock.

Club Avalon Kiev
Råbiff på Club Avalon i Kiev
Nattklubben Avalon i Kiev

Nattklubb och hotellbar

Club Avalon är verkligen svår att beskriva med ord, och tyvärr fotade vi inte så mycket heller. Man rör sig bland väggar prydda med guld, påfågelstolar, cylinderformade toaletter med koboltblå väggar, fontäner och små brasor. Ibland upptäcker man att man går på en liten bro över en bäck där det simmar fiskar och att gå på toaletten … ja, det är ett äventyr!

När vi kom tillbaka satte vi oss en stund på hotellbaren, och eftersom detta är Ukraina så råkar hotellbaren också vara en strippklubb. Tydliga skyltar på dörren in till baren visade att man inte fick ta med kameran in, och inte heller vapen …

Förbud mot vapen
Ta inte med pistolen in på baren!
Alla våra bästa tips om Ukraina. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev