Meny Stäng

Hotell Ukraina i Kiev – och nattklubb Arena Citi

Annons

Igår flyttade vi till Hotell Ukraina här i Kiev. Trevligt med lite omväxling! En liten promenad med väskorna över Independence square i Kiev … Vårt nya hotell är stort och pampigt samtidigt som det är lite östeuropeiskt slitet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Rum med utsikt i hotell Ukraina

Vi har fått ett renoverat och riktigt fint rum på 7:e våningen på hotell Ukraina här i Kiev (se hotellets webbplats här). Peter gnäller visserligen lite över att byggarna är klåpare och att vattnet är feldraget och så vidare, men i slutänden verkar han ändå ganska nöjd med vårt boende. Vi har en stor skön säng, kylskåp och ett helt ok badrum. Utsikten över Independence Square är ganska häftig!

Ukraina, Kiev
Hotell Ukraina som ligger väldigt centralt
Kiev
Cool utsikt från vårt rum på hotell Ukraina!

Möjligtvis skulle man kunna klaga över att det är lite kallare än önskvärt. Alltid är det någonting som är dyrare i olika länder. I Ukraina kostar hotell lite mer än vad som är jämförbart med andra varor och produkter, men de snabbt igen av det billiga prisläget för övrigt.

Kiev hotell
Lite, lite kyligt på rummet, men i övrigt helt ok
Ukraina, Kiev
Härliga Kiev

Middag på Avalon

Vi har varit på en helt fantastisk restaurang här i Kiev. Avalon är ett komplex med lounge bar, restaurang, casino och nattklubb. Inredningen är det mest fantastiska vi varit med om någonsin, med rum som ser ut som växthus, guldsoffor, toaletter med svarta spegelväggar …

Detta går inte att beskriva, måste upplevas! Dessutom något av det godaste vi någonsin ätit. Maträtterna var ganska dyra (det fanns en förrätt för 1500 kr), så vi valde bland det billigaste på menyn. Och ändå var det helt fantastiskt!

Nattklubben Arena Citi

Efteråt var vi ute på en nattklubb, Arena Citi. Det är sjukt bra musik på dansgolvet, men det roliga är att nästan alla människor bokar bord (!) på nattklubbarna. Sedan sitter de där (särskilt killarna) och dricker sprit, äter sushi och tittar på tjejerna på dansgolvet hela kvällen …

Med nyfunna ukrainska vänner på nattklubb i Kiev ..
Med nyfunna ukrainska vänner på nattklubb i Kiev …
Ukraina, Kiev
Ukraina, Kiev
Alla våra bästa tips om Ukraina. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev