Meny Stäng

Afternoon Tea på Grand Hotel

Vi tycker att det är kul att ge bort upplevelsepresenter. Och kanske allra helst när man själv får vara med på upplevelsen … Idag var det dags för Afternoon Tea tillsammans med Robin och Alexandra, vår present till Alexandra när hon fyllde år för någon månad sedan.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Afternoon tea i Cadierbaren

Afternoon Tea är trevligt och jag skulle gärna prova den brittiska varianten vid tillfälle. Grand Hotels variant är dock inte alls fel! En lugn eftermiddag i Cadierbaren med varsitt glas champagne, massor av gott te och ett trevåningsfat med goda små smörgåsar, scones med pålägg som lemoncurd och vaniljkräm och fina små bakverk. Riktigt trevlig och gott en söndagseftermiddag!

Afternoon tea Stockholm
Alexandra på Afternoon tea på Grand hotel i Stockholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev