Meny Stäng

Exotiskt i frysdisken – kamel, zebra och krokodil

Annons

Exotiskt i frysdisken, vad tycker du om det? Vi har tidigare visat några skyltningar om exotiskt kött på Kötthallen i Sundbyberg. När man går in i butiken hittar man ännu mer kött från exotiska djur i frysdiskarna. Vad säger ni om det här? Har ni smakade något av det, och vad tyckte ni i så fall?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kamel eller zebra?

Vi har smakat krokodil i Kenya och jag har ätit springbockgryta på Zanzibar, vilket var mycket gott. Men pytonorm, kamel, zebra och lamadjur är helt oprövade kort för oss. Det är intressant att dessa finns i affärerna här i Sverige. Men hur ska man tillaga råvarorna så att det blir bra? Någpn som vet eller som har provat?

Krokodilfilé
Dagens pris på korkodilfilé
Pytonorm
Varför inte lite pytonorm till middag?
Kötthallen
Vad blir det till middag idag? Något du är sugen på?
Exotiskt kött
I frysdisken från vänster till höger: pytonorm, springbock, bison, kamel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev