Meny Stäng

Träningsresultat efter 90 dagar

Annons

Ni som följer bloggen vet att vi följt ett träningsprogram under 90 dagar. Och nu är vi igenom hela programmet! Sex träningspass i veckan hemma framför TV:n – inga maskiner eller vikter, bara den egna kroppen och motståndsband. Så vad blev resultatet?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi tänkte faktiskt bjussa på lite klassiska före/efter-bilder … Vi har båda gått ner ca 2 kg och minskat midjemåttet med 3-5 cm. Men framför allt känner vi oss starkare och smidigare!

Klara med programmet

Det har varit kul att testa på att träna såhär och se att man kan få resultat även fast vi inte är purunga (52 resp. 38). Förhoppningsvis hjälper träningen oss att orka mer och känna oss friskare och piggare längre!

Nu när vi är klara med programmet ska vi trappa ner och ”bara” köra fem pass i veckan. Rena semestern alltså … haha. Passen är tuffa och intensiva, och vi klarar fortfarande inte att hänga med på allt i det tempo som de kör …

Peter före efter
90 dagars träning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev