Meny Stäng

Pusselmattor för träning hemma

Äntligen har vi skaffat pusselmattor för träning! Vi har verkligen fastnat för det här med träning! Vi kör ju ett träningsprogram framför TV:n hemma, och till slut tröttnade vi på att halka runt på varsitt trasigt liggunderlag. Nu har vi beställt pusselmattor. Sååå himla bra!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Köper per kvadratmeter

Man köper per kvadratmeter och pusslar ihop som man vill. Helt fantastiskt att träna på! Mattorna är lagom mjuka och samtidigt så pass kraftiga att man kan få dem att ligga någorlunda stilla, särskilt om man lägger någon av kanterna mot en vägg. Passar superbra för vårt träningsprogram. Efter att ha halkat omkring på små bångstyriga yogamattor är det här fantastiskt!

Träningslokal hemma
Träning på resan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev