Meny Stäng

Ställplatsapp: CamperContact

Annons

CamperContact är en smidig app när man vill hitta ställplatser och campingar. Våra trevliga husbilsgrannar här i Albufeira, Lena och Arne, tipsade oss om den här appen. Nu har vi laddat ner appen, som heter CamperContact. Vi har testat litegrann och appen verkar väldigt smidig!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Online och offline

Man laddar ner ställplatser för olika länder och de finns sedan i offline-läge, så att man kan använda appen utan att vara ansluten till Internet. Om man är online kan man dessutom se exakt hur långt det är till olika ställplatser i närheten, utifrån den egna positionen. Man gör en sökning efter platser, och resultatet listas sedan med den närmaste platsen först, därefter den näst närmaste etcetera. Väldigt praktiskt!

Den här appen verkar ibland också vara benämnd som ”All Motorhome Parkings” och finns både för iPhone och Android. Enligt informationen på CamperContacts hemsida innehåller appen mer än 24 000 ställplatser och campingar i mer n 50 länder. Det finns en gratisversion med begränsad funktionalitet, men vi köpte den riktiga versionen, vilket vi fick betala 55 kronor för.

Ställplatser och campingar

I appen finns både ställplatser och campingar, och dessutom så kallade serviceplatser. Man väljer om man vill söka efter alla typer av platser eller bara en specifik typ. Dessutom finns avancerad sökning, där man kan välja olika specifika önskemål.

CamperContact

Prenumerera på vårt nyhetsbrev