Meny Stäng

Vardagsliv på resan

När man är ute och reser under ett helt år blir det ju en hel del vardag också. Idag har vi betalat räkningar och tvättat kläder. Det finns tvättmaskin (4,50 euro/tvätt) och torktumlare (3 euro/torkomgång) att låna här på ställplatsen. Vi står kvar på ställplatsen i Albufeira i Portugal eftersom vi fortfarande väntar på ACSI campingkort, som vi har beställt …

Alltid något att göra

Det regnar och är kallt, så vi spenderar en hel del tid i bilen. Många gånger finns det något praktiskt man måste fixa med. Dessemellan läser Peter och jag skriver (har ett skrivprojekt på gång). På kvällarna spelar vi Trivial Pursuit på Playstation eller ser på film.

Så, hur känns det nu att vara ute och resa såhär länge då? Konstigt nog så känns det helt normalt, som att det är såhär det ska vara. Men då och då får vi ju nypa oss i skinnet och tänka att “Waow, vi är faktiskt ute på den här resan på riktigt!”

Tvättstuga
Instruktioner till tvättmaskinen finns till och med på svenska – så vi är inte de första svenskarna här, om man säger så…