Meny Stäng

Vardagsliv på resan – husbilsresa i Europa

Annons

När man är ute och reser under ett helt år blir det ju en hel del vardag också. Idag har vi betalat räkningar och tvättat kläder. Andra dagar ska man handla eller ta hand om husbilen. Det finns alltid något att göra!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tvätta kläder

Det finns tvättmaskin (4,50 euro/tvätt) och torktumlare (3 euro/torkomgång) att låna här på ställplatsen i Albufeira. Vi har stått här ett tag nu, och vi står fortfarande kvar eftersom vi fortfarande väntar på ACSI campingkort, som vi har beställt … Bra att det finns service i form av tvättmaskiner!

Tvättstuga
Instruktioner till tvättmaskinen finns till och med på svenska – så vi är inte de första svenskarna här, om man säger så…

Alltid något att göra

Det regnar och är kallt, så vi spenderar en hel del tid i bilen. Många gånger finns det något praktiskt man måste fixa med. Dessemellan läser Peter och jag skriver (har ett skrivprojekt på gång). På kvällarna spelar vi Trivial Pursuit på Playstation eller ser på film. Och så ska man förstås handla, laga och äta mat!

Så, hur känns det nu att vara ute och resa så här länge då? Konstigt nog så känns det helt normalt, som att det är så här det ska vara. Men då och då får vi ju nypa oss i skinnet och tänka att ”Waow, vi är faktiskt ute på den här resan på riktigt!”

Böcker i bokhyllan i husbilen – vi läser en hel del!
Sallad passar bra till lunch på varma dagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev