Meny Stäng

Att börja träna efter ett långt uppehåll

Annons

Om man åker på semester i två eller tre veckor gör det kanske inte så mycket om man håller uppe med träningen och dricker vin varje dag. Det är värre när man reser under ett helt år… Att resa med husbil innebär dessutom definitivt en ökad risk för stillasittande: Först kör man och sitter i förarstolarna, sedan parkerar man och sitter i utemöblerna… Till slut måste man verkligen hitta något sätt att röra på sig!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Intensiv träning  – och sedan uppehåll

Vissa av er kanske minns att vi tränade rejält när vi stod parkerade i Cap d’Agde i Frankrike i april. Vi körde faktiskt två (!) pass Tapout XT om dagen. Vi fortsatte att träna (lite mer sporadiskt) under maj och början av juni, men sedan kom hettan och vi gav upp! När vi började träna igår igen var det efter ett uppehåll på fyra månader …

Träningsvärk

Hur det kändes idag? Man kan väl säga att vi aldrig känt oss så gamla och stela och svaga som idag, haha. Snacka om träningsvärk! När vi tappar något på golvet tittar vi förtvivlat på varandra och undrar ”Eeeeh, ska du eller jag försöka plocka upp det där?” Idag blev det yoga och stretch istället för det programmet vi egentligen skulle ha kört. Men vi är i alla fall igång igen! Hur går det med höstmotionen för er? Några bra tips att dela med er av?

Att börja träna efter ett långt uppehåll är tufft…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev