Meny Stäng

Spontan bloggträff på hotell Diplomat

I förrgår kväll hade vi bara tänkt hänga hemma och göra ingenting, men så visade det sig att en av våra resebloggkollegor från Finland var i stan. Och då blev det plötsligt en spontan bloggträff på hotell Diplomat.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Träff med eminenta resebloggare

Stockholm hade alltså besök av den eminenta finska resebloggaren Veera Bianca, som går så hårt in för sitt jobb som resebloggare att hon för närvarande kan titulera sig hemlös. Efter Stockholm blir det Italien och Malta och sedan Thailand i flera månader.

På besök i Stockholm ville Veera förstås mingla lite med svenska resebloggare. Cecilia Löwenadler, som tidigare bloggat för Travellink, dök upp. Kanske känner du igen båda dessa sköna donnor från vårt besök i Ungern i juni i år?

Dessutom kom Christian Muda, som driver den proffsiga Matochresebloggen. Han var faktiskt också med i Ungern, och har sedan dess bland annat roadtrippat i Danmark med familjen. Alltid sååå kul att träffa bloggkollegor!

Bloggträff
Cecilia, Veera, Christian och Peter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev