Meny Stäng

Gott nytt år till alla vänner och läsare!

Annons

Med detta inlägg vill vi önska ett riktigt Gott Nytt År till alla läsare och vänner! Vi befinner oss just nu i det härliga och intressanta landet Sri Lanka. Idag fokuserar vi på att fira in det nya året, och här kommer därför ett kort inlägg med några länkar och foton från Sri Lanka, samt några små teasers inför det kommande året.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hälsningar från Sri Lanka

Vi befinner oss just nu i Sri Lanka, och vi rapporterar varje dag från vår resa. Hittills har du kunnat läsa om:

Vi ska fira nyår i Sri Lanka

Vi har precis tagit oss ner till kusten i Sri Lanka, där vi planerar att fira nyår. Vi skriver inget långt inlägg idag, utan fokuserar istället på att ta det lugnt och umgås med våra vänner. Snart kommer fler inlägg från det vi hunnit se och uppleva på vägen!

Nytt år – nya planer

Det nya året innebär en hel del nya planer på FREEDOMtravel. Vi kommer snart komma ut med en ny design på sidan, och det kommer också snart bli ny layout på alla våra sidor om resmål. Dessutom firar vi år 2019 tio år som blogg, och det måste man ju fira, eller hur!?

Freedomtravel

Gott nytt år!

Nu passar vi på att önska ett riktigt Gott Nytt år! Kika gärna in här imorgon igen, då kommer ett nytt inlägg från Sri Lanka!

hundvalp
hundvalpar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev