Meny Stäng

Bauhausmiddag, reseplanering och After Work

Annons

Happy Friday! Den här veckan har varit intensiv för oss och vi har bland annat hunnit med en Bauhausmiddag, massor av reseplanering och en trevlig After Work. Bäst av allt är nog att vi just nu ser fram emot den spännande husbilsresan i Tyskland! Vad har varit bäst under din vecka?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bauhausmiddag

I veckan var vi bjudna på en middag av Tyska Turistbyrån, med tema Bauhaus 100 år. Bygghandeln Bauhaus, kanske du undrar? Nej, inte alls! Bauhaus är från början något helt annat och vi kommer snart skriva mer om detta på bloggen. Så länge kan vi avslöja att kopplingen till design är mycket stark, och att det är därför den tyska middagen hölls i Gärsnäs visningslokaler i Gamla stan.

Bauhausmöblerna fanns inte i lokalen, men dessa kunde vi kolla in med hjälp av virtual reality. Riktigt coolt, om vi får tro Peter. Det var meningen att jag (Helena) skulle prova senare, men tiden har ju en tendens att ringa iväg …

Middagen vi bjöds på var supergod med tonfisk till förrätt, kött och potatisgratäng till huvudrätt samt en kaka till efterrätt med en snyggt gjord hashtag, celebrating Bauhaus!

Planering för Strandkorgsutmaningen

Morgonen efter Bahausmiddagen träffade vi Tyska Turistbyrån och Stena Line för att planera Strandkorgsutmaningen som kommer ske under maj månad. Vi kan säga så mycket som att den resan kommer innehålla en hel del spännande moment. Missa inte att följa det äventyret!

Massor av jobb

Mellan alla event och allt bloggande så jobbar jag (Helena) fortfarande halvtid. Den här veckan har vi haft fullt upp, bland annat med rekryteringen av deltagare till det hälsoprojekt/den studie vi planerar att dra igång i höst. Spännande! På bilden ser du förresten ett av Tors torn på Torsplan, strax intill min arbetsplats.

AW med resebloggarkollega

Igår kväll tog vi en AW med vår resebloggark0llega Christian från Matochresebloggen. Väldigt roligt att snacka resor och bloggande över en öl! Måste också säga att hans mobilkamera från Huawei tar riktigt fina foton!

Helena Peter
Peter och Helena, foto Christian från Matochresebloggen

Missade du förra Happy Friday? Läs Vårstädning och båttur till Ringsö

Prenumerera på vårt nyhetsbrev