Meny Stäng

Resemässa och ny kabinväska med tryck

Veckans stora grej var gårdagens resemässa för resebrancshen, Travel News Market. Den här veckan har vi också skaffat en ny kabinväska till Peter, eftersom hans gick sönder i Polen i somras. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resemässan Travel News Market

Igår var det dags för resebranschmässan Travel News Market. Mässan brukar vara en bra mötesplats för branschen, med massor av olika utställare. Det blev en riktigt intensiv dag, då vi bland annat höll en föreläsning om Tjeckien. Det blev också många möten och mingel med turistbyråer, resebyråer, bloggare och journalister. Vi återkommer med ett helt inlägg om mässan imorgon!

Resemässa

Ny kabinväska med tryck

Jag vet inte om du kommer ihåg att Peters kabinväska gick sönder när vi var i Swinoujscie i somras? Det var en av fyra väskor med personligt tryck som vi beställde 2017. Vi hörde nu av oss till samma företag, Rofa Design, och frågade om de hade kvar designen för vårt tryck.

Det hade de, men de hade inte längre några grå väskor. Peter valde en vit istället, och eftersom den ändå inte kunde bli likadan slog han till och valde röd färg på texten … Så nu har vi varsin kabinväska igen, som vi kan checka in eller packa handbagage i!

Bäst denna vecka?

Bäst denna veckan var nog mässan Travel News Market, med massor av mingel, nya kontakter och möten med vänner inom resebranschen. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer startar med årets coolaste campingkryssning. Har vi tur så kommer Peter även ut med ett inlägg om Derry i Irland – som förstås är mer än ”bara” Halloween. Vi hoppas också kunna skriva lite mer om hur det går med husbilen.

Viking Line Cinderella
Snart är det dags för campingkryssning med Viking Line Cinderella

Missade du förra Happy Friday? Läs Inte längre gräsänka – Peter kommer hem från Nordirland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev