Meny Stäng

Natur, nya ryggsäckar och Glad påsk!

Annons

Det är ju egentligen Långfredag idag, men vi kör lite Happy Friday ändå, eller hur? Vi vill också passa på att önska en riktigt fin påskhelg! Och så vill vi visa våra nya fina ryggsäckar!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Natur, natur och mer natur

Nu när vi jobbar hemifrån, och när alla möten, event och resor är inställda, passar vi på att ofta ta oss ut i naturen. Vi är så tacksamma att vi bor i Sverige, där ingen kommit på att förbjuda besök i skog och mark. Vi har också upptäckt att det finns massor av fina naturområden runt Stockholm. Vi har besökt flera, och vi har hunnit skriva om några av dem:

Natur

Nya ryggsäckar

Vi har varsin ny ryggsäck, som vi fått i ett pressutskick från Gaston Luga. Vi gillar dessa ryggsäckar riktigt mycket. De är snygga, bekväma att ha på ryggen och har många olika fack, vilket är väldigt praktiskt. Det finns förstås många andra modeller också – du kan kolla in dem på Gaston Lugas webbsida.

Om du blir sugen på någon kan vi nu erbjuda 15 % rabatt på alla modeller i samarbete med Gaston Luga! Använd rabattkoden ”FREEDOMTRAVEL15”. Koden är giltig i 90 dagar. Gaston Luga har också en vårkampanj just nu. Om du beställer innan 18 maj får du en gratis Plånkan korthållare på köpet.

Påsk 2020

Ingenting är sig likt i år och vi har mindre rörelsefrihet än vanligt, men det är ändå påsk. Vi hoppas att du kan njuta av en fin och avslappnad påskhelg, var du än befinner dig! Här hittar du lite påskläsning:

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är det härliga vädret, alla fina besök i Stockholms naturreservat och våra nya ryggsäckar. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

För vår del kommer det bli lite enkelt påskfirande hemma, samt fler besök i nationalparker och naturreservat. Vi har långt ifrån ”bloggtorka” utan tvärtom en lång lista på inlägg som väntar på att bli skrivna, så kika gärna in här varje dag under veckan som kommer!

Vi avslutar med en bild på en av veckans bästa måltider – seabream!

Missade du förra Happy Friday? Läs Promenader, storm och riktig mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev