Meny Stäng

ACSI CampingCard – våra erfarenheter

Annons

ACSI CampingCard – till slut kom det! När vi lämnade Sverige med husbilen i slutet av november var det för tidigt för att beställa ACSI campingcard för 2015. Därför beställde vi campingkortet när vi kom hit till ställplatsen i Albufeira i Portugal. Och sedan har vi väntat och väntat …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

I morse hade vi nästan bestämt oss för att ge upp. Men vem kom och viftade med ett brev i eftermiddags? Jo, mannen som sitter i receptionen!

Vad är ACSI campingcard?

Så vad är ACSI campingcard då? Jo, det är ett kort som under lågsäsong ger rabatt till alla ACSI-anslutna campingar i Europa. Campingarna kostar något av de priserna som anges på framsidan av katalogerna (i år 12 – 18 euro per natt).

När är det lågsäsong då? Ja, det bestämmer varje camping individuellt och det står angivet för varje camping i katalogen, men för det mesta är det lågsäsong större delen av året förutom större delen av juli, hela augusti samt kanske de första veckorna i september.

Du kan beställa kortet från ACSI webshop för 15 euro + frakt (i år, 2015), och kortet kan även finnas att köpa på vissa campingar och campingbutiker. Alla anslutna campingar är listade i de två katalogerna som man får tillsammans med kortet.

Våra erfarenheter

Vi har hittills tyckt att rabatten varit bra, och vill därför inte vara utan campingkortet. Om man ska stå många nätter på camping lönar sig priset för inköp väldigt snabbt, särskilt när man som vi reser mycket under lågsäsong.

När vi i december 2014 reste ner genom Spanien och Portugal betalade vi, med kortet, 16 euro/natt på de campingar vi besökte. Utan kortet hade det blivit ca 21 euro/natt. Under mellansäsong och på mer populära campingar kan skillnaden bli ännu större. Nu, när vi har kortet i vår hand, kan vi snart rulla vidare mot nya äventyr!

Acsi campingcard
Äntligen har det kommit – vårt ACSI CampingCard för 2015!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev