Meny Stäng

Hemma i husbåten igen – i sommarhettan

Annons

Nu är vi hemma i husbåten igen, efter vår knappt tre veckor långa husbilsresa i Estland. Det har varit en fantastisk resa, men det är förstås också fint att vara hemma i båten i sommarvärmen. Nu har vi ett spännande (och utmanande) projekt framför oss!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fin resa i Estland – med fin avslutning

Hela resan i Estland har varit fantastiskt. Trots att vi sett och gjort mycket har det känts avslappnande, kanske för att det är så lugnt och enkelt att resa i Estland. På slutet vände också vädret och vi fick en vecka med härligt sommarväder. Här är blogginläggen från resans sista vecka:

Väderkvarn på Dagö
En väderkvarn på Dagö i Estland

Hemma i husbåten igen

Nu är vi hemma i husbåten igen, i den extrema sommarhettan. Jag (Helena) har börjat jobba och det har nästan varit skönt att komma in på det svala kontoret, haha. I husbåten har vi alla dörrar och fönster öppna.

Pampas husbåt

Småbåtarna tuffar in och ut i marinan, och det händer nånting hela tiden. Kul! På andra sidan Ulvsundasjön har en båt modell större lagt till.

Vi har också haft en svanfamilj på besök flera gånger. De har simmat förbi fönstret och det är svårt både att hinna räkna dem och att fota dem alla. Tror att det är åtta ungar!

Svanfamilj

Ett spännande projekt på gång

Det bästa denna vecka är förstås resan i Estland. Vi har också ett roligt (och utmanande!) projekt framför oss. Vi berättar mer på söndag!

Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Fortsatt resa i Estland – öar och mer turism

Prenumerera på vårt nyhetsbrev