Meny Stäng

Härliga camping Stobrec i Split, Kroatien

Camping Stobrec i Split ligger i centrala Dalmatien i Kroatien vid Adriatiska havet. På Campingen Stobrec i Split finns både skuggiga platser och solplatser nära sand och stenstränder. Här finns restaurang, lekplatser och bungalows, och man kan även hyra husbilar. Från campingen är det bara 10 minuter med buss till gamla staden i Split med alla dess sevärdheter.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Info om Camping Stobrec i Split

Camping Stobrec i Split ligger i Sobrec, 5 km söder om Split, och bussar in till stan stannar precis utanför. Själva campingen är stor och ligger fint vid vattnet. Många platser ligger alldeles intill stranden, och andra ligger längs gröna fina gångar.

Campingen har öppet året runt och under lågsäsong betalar man 16 euro/dygnet med ACSI-kort. I priset ingår fri WiFi och det finns massor av annan service på området. Vi har inte ens hunnit kolla in allting ännu, men enligt kartan finns det bland annat bankomat, matbutik, strandbar, restaurang, butik med campingutrustning, uthyrning av cyklar, scooters och båtar, dykcenter, barnklubb och massage … Vi kan inte tänka oss att vi kommer att sakna något!

Camping Stobrec i Split i Kroatien
Camping Stobrec i Split i Kroatien – snyggt och välskött

Våra planer i Split

Om tio dagar får vi besök här i Split. Sååå kul! Vi har kikat på flera olika spännande utflykter och turer som vi vill göra då. Bland annat vill vi besöka staden Trogir och Krka nationalpark, som ska vara fantastisk.

Tills dess har vi tänkt bekanta oss med staden Split, ägna oss åt lite shopping och … träna! Vi ska också hinna med den antika staden Split som kejsaren Diocletianus skapade 200 år e.Kr med sevärdheter som Diocletianus palatset och katedralen. Alla gatuserveringar, kullerstensgränder, ruiner och mycket mer.

Som du kanske minns så tränade vi en hel del i vårt träningstält i våras. Sedan kom sommaren – med 35 graders hetta – och vi gav upp. Och sedan har vi varit sjuka, och så har det blåst för mycket för att sätta upp tältet … men nu är det alltså äntligen dags!

Äntligen - träningstältet är uppe igen!
Äntligen – vårt träningstält är uppe igen!
Kroatien
Alla våra bästa tips om Kroatien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev