Meny Stäng

Läs vår artikel om Kroatien i Allt om resor

Annons

Under vår Europa runt-resa med husbilen 2015 spenderade vi drygt två månader i Kroatien och hann se allt från stränder till medeltidsbyar och nationalparker  i det här fina landet. Det gjorde också att vi fick möjlighet att skriva ett reportage om Kroatien för Expressens bilaga Allt om resor. Tidningen finns i butik från och med igår!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

12 pärlor i Kroatien

Vårt reportage heter ”12 pärlor i Kroatien” och handlar om just det: 12 platser som vi tycker mycket om i Kroatien. Vill du läsa vårt 11-sidiga reportage? Tidningen finns i butik mellan den 3 maj och 16 maj och kostar 39 kronor.

Uppdatering: Nu har reportaget också kommit ut online, och där heter det Upptäck stekheta Kroatien – det här får du inte missa!

… och kanske några till

Snart kommer vi kanske kunna komplettera de 12 pärlorna med ytterligare några pärlor här på bloggen. I mitten av maj är det nämligen dags för oss att besöka Kroatien på nytt. Då kommer vi att utforska Istrien i en liten city-camper och självklart leta nya pärlor. Det ser vi fram emot!

Kroatien i Allt om resor
Vårt reportage ”12 pärlor i Kroatien” i senaste numret av Allt om resor
Kroatien
Alla våra bästa tips om Kroatien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev