Meny Stäng

Promenera till jobbet

Annons

Igår började jag ett nytt jobb och en bra sak med det (förutom att det är en väldigt intressant tjänst!) är att jag kan börja promenera till jobbet. Vardagsmotion är bra, men det är inte alltid lätt att få till det, särskilt inte om man har ett stillasittande jobb. Men nu så!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dessutom har jag en väldigt fin promenadväg. Jag tänkte visa några bilder från min morgonpromenad, och förstås skriva några ord om första dagen …

Första dagen på jobbet

Så, hur var första dagen på jobbet då? Jag kan säga som så, att alla var supertrevliga och jag fick ett väldigt proffsigt bemötande med en iordninggjord arbetsplats med en blomma på skrivbordet, en inledande fika med de närmaste medarbetarna, rundvandring på kontoret och möte med chefen.

Men hur bra det än är så blir man oerhört trött av alla nya intryck. Mycket ny information, nya människor och inga välkända rutiner att ”vila i”. Men jag tror att det kommer bli riktigt bra det här!

Promenera till jobbet

Det tar en dryg halvtimme att promenera från vår husbåt i Pampas marina till Fridhemsplan på Kungsholmen där jag nu jobbar. Det blir bra vardagsmotion och bäst av allt är att det är en riktigt fin promenadsträcka. Jag promenerar längs vattnet nästan hela vägen, tills det är dags att svänga upp vid Fridhemsplan. Här kan du se några bilder från gårdagens promenad!

Pampas marina
Jag börjar med att gå förbi Pampas marina i Solna och över bron och in till Stockholm
Koloniträdgårdar
Jag passerar koloniträdgårdarna på andra sidan bron och går ner till Karlbergskanalen
Karlbergs slott
När jag följer Karlbergskanalen passerar jag Karlbergs slott
Karlbergskanalen
Sedan passerar jag St Eriksbron, följer kanalen en liten bit till, och går upp en bit ifrån Fridhemsplan

Översta bilden i inlägget: Från min promenadväg – i det bortersta orange höghuset bodde jag förresten på 22 kvm i åtta år innan jag och Peter träffades!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev