Meny Stäng

Vinter i pampas marina i Solna

Annons

Nu har vi vinter här i Pampas Marina i Solna. Ja, inte bara här förstås, men det är här vi märker av den mest. I de centrala delarna av Stockholm får bilarna och husen snön att smälta till viss del, men här, här ligger den just nu vit och vacker.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Äntligen vinter

Vi gillar vinter och snö. Åtminstone så gör jag, Helena, det. Peter är kanske lite mer svårflirtad, men om solen lysen och snön är vit, ja då smälter nog också han. Nollgradigt och blask däremot, huh så hemskt! Just nu är det på håret att snön ligger kvar i Stockholm. Hos oss, i Pampas Marina i Solna, är det inga problem. I de mest centrala delarna av stan smälter det fortare, på grund av alla hus, bilar och människor.

Utsikt från husbåten

Den översta bilden i inlägget är tagen från köksfönstret i husbåten i förrgår morse. Jag gick upp och skulle laga frukost, och möttes av … det där. Jag kunde inte låta bli att fotografera. Bilden är tagen rakt igenom köksfönstret. Minuterna efter kom en av marinans båtar körandes.

Promenadvägen till jobbet

Om du följer vår blogg vet du att jag (Helena) promenerar till jobbet varje dag, och att Peter brukar gå med mig. Vägen går förbi Karlbergssjön och är ganska fin, och just nu är den ännu finare än vanligt. Här kommer några bilder från den första delen av promenaden.

Har du snö där du bor nu? Tycker du om snö, eller är du en renodlad “sommarmänniska”?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev