Meny Stäng

Deltagarna klara till Strandkorgs-utmaningen

Nu är deltagarna klara till Strandkorgsutmaningen! Vi tackar stort och ödmjukast för allt visat intresse. Vi hade velat ta med alla på resan, men det går ju tyvärr inte. Nu är deltagarna utvalda och vi ser väldigt mycket fram emot resan!

Strandkorgsutmaningen

Strandkorgsutmaningen är en husbilsresa som anordnas av Tyska turistbyrån i samarbete med tyska delstaten Mecklenburg-Vorpommerns turistråd TMV, norra Europas största rederi Stena Line och FREEDOMtravel. Resan anordnas för att sätta fokus på den fina rutt som går från Göteborg till Kiel, genom Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern (inklusive Rügen) och sedan tillbaka via Sassnitz till Trelleborg.

Resa Tyskland

Deltagarna är klara

Vi sökte ett antal deltagare via ett blogginlägg och intresset blev väldigt stort. Jätteroligt! Samtidigt känns det lite jobbigt att vi inte kan ta med alla. Vi läste alla motiveringar innan vi skickade dem till Tyska turistbyrån, och det var verkligen massor av fina motiveringar från fantastiska människor som vi skulle vilja träffa!

Nu är deltagarna utvalda, och om du inte fått ett mejl om att du är utvald så kan du tyvärr inte följa med denna gång. En liten fågel har dock viskat till oss att fler tyska regioner är intresserade av att visa upp sina fina rutter, så om vi har tur så blir det en ny resa nästa vår! Här är de som följer med i år:

  • Linda och Pär, Östhammar
  • Anette och Göran, Tranås
  • Kjell och Dessan, Piteå
  • Gunilla och Janne, Oskarshamn
  • Maria, Lars och den blå aran Curre, Åmotfors i Värmland
  • Petra och Christer, Kristinehamn
Rugen
Rügen, foto: Pixabay

Förbered för resan!

Du som ska med på resan behöver vara förberedd för avresa från Göteborg kvällen den 24 maj, då du måste vara på plats med din husbil. Vi återkommer löpande med mer information på e-post. Om du har frågor kan du självklart kontakta oss på kontakt@freedomtravel.se.

Följ resan på blogg och sociala medier

Alla andra är välkomna att följa resan här på bloggen och på våra sociala medier: Facebook och Instagram. Vi kommer förstås dela med oss av våra upplevelser och hoppas hitta massor av fina guldkorn att tipsa om! Några av de andra deltagarna har också bloggar, vi återkommer om det när det närmar sig!

stena line
Stena Line Scandinavica, foto: Stena Line

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!