Meny Stäng

Våra resplaner för 2022 – med och utan husbil

Annons

Hur ser våra resplaner ut för 2022? Vågar man ens planera några resor? Jodå, vi är försiktigt hoppfulla och planerar framåt. Däremot är våra planer än så länge väldigt luddiga. Men vi kan gärna dela med oss av dessa luddiga planer!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilsmässor i Sverige

Just nu har vi väldigt stort fokus på Husbilsmässan i Kista 18-20 mars 2022. Vi kommer vara på plats med en stor monter med massor av reseinspiration och vi kommer hålla 6 (!) föreläsningar om olika destinationer. Du kommer väl? Vi hoppas på att ses!!!

Vi planerar också för ett liknande upplägg på Elmi Husvagn Husbil i Jönköping 7-11 september 2022. Strax efter Elmia är det dessutom dags för en träff med Bürstner-klubben då vi också ska delta.

Föreläsning på husbilsmässan i Kista

Resemässa i Danmark

Många mässor har varit inställda på senare tid, och vi vågade först inte hoppas på att resemässan i Danmark heller skulle bli av. Nu har vi fått veta att mässan Ferie for alle 25-27 februari 2022 i Herning blir av. Vi har inte bestämt oss säkert ännu, men vi är sugna på att åka!

Bohuslän

Förra året reste vi längs Sveriges västkust. Vi började i Skåne och planerade att följa kusten ända fram till Norges gräns. Men så långt hann vi aldrig! Det fanns alldeles för mycket att se och upptäcka på vägen, och efter besöket vid Tjolöholms slott blev vi tvungna att vända inåt landet och hemåt.

Nu skulle vi gärna vilja fortsätta resan, från Göteborg och norrut längs kusten. Vi vet inte riktigt när detta kan bli av, men det står på önskelistan för 2022.

Husbilsresa i Europa

Vi planerar också för en längre husbilsresa i Europa, någon gång under våren och sommaren. Vilka länder som kan inkluderas i denna rutt är än så länge ganska oklart. Vi kommer nästan säkert resa i Tyskland, och det kan även bli länder som Österrike, Belgien, Tjeckien, Slovakien, kanske Frankrike … Vi får se!

Moseldalen i Tyskland

Pressresor

Pressresor är ett frågetecken. Vi skulle ha åkt på en pressresa till Hamburg och på en annan till österrikiska Vorarlberg i januari. Sedan blev det inte så på grund av du vet vad. Det kan ju hända att dessa samarbetspartners hör av sig igen. Eller så blir det kanske någon annan pressresa …

Långresa över vintern

Ytterligare en plan vi har – eller en dröm i alla fall – är att göra en längre husbilsresa över vintern. Vi skulle vilja övervintra i något lite mer exotiskt land. Tunisien kanske? På vägen är vi öppna för upplevelser i länder som Ungern, Turkiet, Grekland … Denna resplan är som du märker väldigt luddig i nuläget, men det vore spännande!

Campa eller bo i tält i Tunisien
Camping i Douz i Tunisien

Hur ser dina resplaner ut för 2022?

Hur ser dina resplaner ut för 2022? Blir det Sverige eller utomlands? Har du planerat i detalj, eller tar du det som det kommer? Reser du med husbil, eller på annat sätt?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev