Meny Stäng

Del 5: Foton på stränder, sjöar och hav – rösta på din favorit

Ojojoj, och nu går det runt på golvet! Nu är vi i Tallinn i 5 dagar och vi har massor kvar att berätta om Malta, men det kommer mer framöver. Rösta på foton ska ut, Happy Friday är bara att lägga ner för tillfället, men det är ju det ändå varje fredag! Freedomtravelnews får vänta och jag har köpt en drönare. Häng med!

Ekonomi

Ekonomin är ljusare sen Helena fick en bra tjänst och några reklaminslag på bloggen gör livet blir lite ljusare. Vad gör vi av pengarna? Vi satsar i oss själva, framtiden och bloggen och nu finns även en drönare i familjen. Jag tog en kort test i inhägnat område utan hus för att känna på, galet roligt, men resten kommer i Estland. Man får inte flyga i Sverige och jag får lära mig utomlands.

DJI Mavic pro, drönare

Rapportering

Vi vill rapportera direkt när vi åker någonstans och nu krockar det med Malta och Estland. Estland kommer först just nu och du får mer om Malta när vi kommer hem. Vi har tagit båten över och börjar med Hilton park Hotel 5*, som vi vann på ett event och som vi vill prova. Vi är inte så mycket för extra fina hotell, men vi vann den på lott och gratis är gott.

Förra veckans vinnare

Det var inte mycket att tala om och 1, 8, 11, och 12 är de som går vidare och här är de.

Nu kör vi igen

Fyra foton ska du välja av tolv och de bästa går mot delfinal, och till slut final. Vad är egentligen bra foton? Vet du det själv? Vi kommer att få veta och du är en del av det!

Bild 1

Zanzibar

Bild 2

Blidö

Bild 3

Korsika

Bild 4

Sicilien

Bild 5Kroatien

Bild 6

Sigtuna, Sverige

Bild 7

Spanien

Bild 8

Frankrike, västkust

Bild 9

Spanien

Bild 10

Frankrike, Normandie

Bild 11

Benidorm

Bild 12

Frankrike

Spänning

Jag skulle aldrig fixat att välja ut fyra, och jag är tacksam för att jag har dig som gör det åt mig. vad ska detta sluta?

Varma kramar.

Peter