Meny Stäng

Restips

Här presenterar vi våra personliga restips på ställen att se och uppleva runt om i Sverige och världen. Klicka vidare till det land du är intresserad av. Alla tips bygger på våra egna erfarenheter och de länder om presenteras är länder som vi själva har besökt.

Europa

Europa har fantastiskt mycket att erbjuda, inte minst när det gäller kultur och historia, men det finns också otroligt vacker natur. Vi tycker bland annat mycket om Island (naturen!), Frankrike (maten!), Kroatien (havet!) och Albanien (människorna!). Men alla länder vi besökt har något att erbjuda – klicka på det land du vill läsa mer om!

Asien

Att många tycker om Asien är inte konstigt – fantastiskt klimat och vänliga människor. Vi tycker kanske extra mycket om Vietnam (sockertoppsbergen!) och Filippinerna (människorna!), men det är också otroligt intressant att resa runt i Kina. Klicka på det land du vill läsa mer om!

Afrika

Afrika är en magisk världsdel och de flesta som varit där känner av suget – man vill åka tillbaka igen! Nordafrika fascinerar med ett myller av färger och dofter. Kenya och Tanzania lockar med fantastiska stränder och härliga kulturella möten. Klicka på det land du vill läsa mer om!

Nordamerika

Vi har inte varit på så många ställen i Nordamerika, så det enda vi kan tipsa om är ostkusten i Kanada. Men där var det å andra sidan väldigt fint, och vi åt fantastiska skaldjur. Klicka om du vill läsa mer!

Oceanien

Vi har rest runt i Nya Zeeland, som är ett helt fantastiskt land. Här hittar du vacker och omväxlande natur, dramatisk geotermisk aktivitet och spännande äventyrsaktiviteter. Klicka på länken för att läsa mer!

Fler restips

Vi har också samlat många andra restips på vår sida. Här kan du bland annat läsa mer om reseplanering, packningstips (inklusive en gratis e-bok om hur du packar din husbil inför Europa-resan) och massor av länkar till sidor om resor och camping.

Restips och tips för packning

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.