Meny Stäng

Rutiner och träning på långresa

Annons

Innan vi åkte iväg på vår långresa var jag lite undrande över hur det skulle bli med rutiner och träning. På semestern struntar man ju gärna i tider och tar dagen som den kommer. Man äter gott och när man känner för det, dricker vin varje dag och motionerar bara om det råkar ingå en cykeltur i dagens aktiviteter. Du känner igen kanske? Men det är ju lite skillnad när man är ute och reser i ett helt år…

Träningsprogram

Planen är att vi ska köra vårt träningsprogram fem dagar i veckan. Nu när vi står still med förtält i Roquetas de Mar fungerar det utmärkt, och två dagar i rad har vi kört ett pass efter frukost. Dessutom har vi börjat skilja på vardag och helg när det gäller både mat och vin. Faktum är att vinet till helgen och äggröran till helgfrukosten smakar ännu bättre då! (Och jag har bättre koll på vad det är för veckodag, haha.)

Det kommer komma tider när vi förflyttar oss och det blir svårt att få upp förtältet. Vi kommer också göra en hel del undantag eftersom vi inte vill säga nej till intressanta möten och händelser under resans gång. Men dessemellan ska vi se om det går att hålla lite rutiner …

Träning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev