Meny Stäng

Träning utanför husbilen

Hur går det med vår träning då? Vi har ju skaffat ett förtält för att träna i, men det är inte alltid lätt att få upp det! I Valencia stod vi på en ställplats med ont om plats, i Peniscola vräkte regnet oupphörligen ner och här på Templo del Sol har vi storm varje natt …

Konstigt väder

Vädret är verkligen superkonstigt just nu. På dagarna är det sol och 20 grader varmt och på nätterna blåser det så hårt att det rycker och gungar i husbilen. På kvällar och nätter har det blåst ca 13 m/s och i byarna 20 m/s. I eftermiddag varnar de för att det ska blåsa 28 m/s i byarna!

Svårt med tält i blåsten

När det blåser på det sättet är det förstås omöjligt att få upp ett förtält (särskilt för kort tid när man inte vill använda massor av spännband). Men ger vi upp träningen för det? Nej, de senaste dagarna har vi faktiskt tränat utanför husbilen.

Här är det så glest mellan grannarna, så vi slipper publik på första parkett, och då känns det bättre. Vi kör vårt träningsprogram på datorn med låg volym. Vid det här laget kan vi ju övningarna så det funkar bra!

Förtält
Vårt träningstält

Förra inlägget om husbilsresan 2015: Pata negra och spanska köttbullar

Läs mer: Rutiner och träning på långresa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Helena och Peter, FREEDOMtravel reseblogg