Meny Stäng

Träning utanför husbilen

Annons

Hur går det med vår träning då? Det är en speciell situation att vara på rull med husbilen under ett helt år. Vi har på sätt och vis tid för träning, men det är inte alltid helt enkelt att få till det på ett bra sätt. Ibland, som nu, blir det träning utanför husbilen

Förtält att träna i

Vi har ju skaffat ett förtält för att träna i, men det är inte alltid lätt att få upp det! Ibland passar det helt enkelt inte. På ställplatsen i Valencia hade vi för ont om plats, när vi var i Peniscola vräkte regnet oupphörligen ner och här på Templo del Sol har vi storm precis varje natt …

Förtält
Vårt träningstält

Konstigt väder

Vädret är verkligen superkonstigt just nu. På dagarna är det sol och 20 grader varmt och på nätterna blåser det så hårt att det rycker och gungar i husbilen. På kvällar och nätter har det blåst ca 13 m/s och i byarna 20 m/s. I eftermiddag varnar de för att det ska blåsa 28 m/s i byarna. Rejält stormigt alltså!

Svårt med tält i blåsten

När det blåser på det sättet är det förstås omöjligt att få upp ett förtält (särskilt för kort tid när man inte vill använda massor av spännband). Just nu kan vi alltså inte använda förtältet som tänkt. Men ger vi upp träningen för det? Nej, de senaste dagarna har vi faktiskt tränat utanför husbilen.

Här är det så glest mellan grannarna, så vi slipper publik på första parkett, och då känns det bättre. Vi kör vårt träningsprogram på datorn med låg volym. Vid det här laget kan vi ju övningarna så det funkar bra!

tapout xt 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev