Meny Stäng

Nytt på däck … och nya däck

Annons
I samarbete med Däck Online

Vi har i dagarna fixat lite nytt på husbåtens däck, utan att köpa en endaste ny pryl. Och så har vi köpt nya bildäck till personbilen på nätet. Idag blir det alltså prat om däck!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ny möblering på däck

Ända sedan vi köpte våra utemöbler har vi haft det stora bordet stående i båtens längdriktning. Kanske trodde vi att det bara fick plats på det hållet, jag vet inte? Helt plötsligt kom Peter på att vi kunde vända på bordet. Voilà! En pytteliten förändring som gav både bättre utsikt och mer plats vid grillen (grillpremiär igår!). Men nu ska vi prata om andra sorters däck …

Att köpa däck på nätet

När vi köpte vår lilla begagnade personbil, Mini-FREEDOM, i november var vi tvungna att skaffa vinterdäck direkt. Samtidigt visade det sig att sommardäcken, som satt på, var så dåliga att de bara var att slänga. När det nu var dags att byta till sommardäck var vi alltså tvungna att beställa nya. Peter letade länge på nätet innan han hittade bra och billiga sommardäck på Däck Online.

I förra veckan fick vi en förfrågan från Däck Oline om att skriva en artikel om bildäck, och eftersom vi precis gjort en beställning därifrån tänkte vi att vi kan dela med oss av våra erfarenheter. Vi kan ibland tycka att det känns lite osäkert att beställa saker på nätet, men beställningen fungerade utmärkt och däcken levererades snabbt. Vi hittade inte heller bättre priser någon annanstans, trots att vi letade runt ganska länge.

Alla sorters bildäck

På Däck Online finns verkligen alla sorters bildäck: sommar- och vinterdäck, motorcykeldäck och däck för tyngre fordon som lastbilar och husbilar. Det finns också miljödäck, som tagits fram med miljövänliga teknologier och innehåller kiseloxid, som minskar friktionen mellan molekylerna i däckets gummi, som i sin tur minskar rullmotståndet i däcken.

Vi är mycket nöjda med däcken vi köpte, men eftersom företaget levererar i hela Europa läste vi först på om de däck vi ville beställa – allt för att vara helt säkra på att däcken är godkända i Sverige. Vill du titta på ännu fler däck och jämföra kan du för övrigt också kika på www.giga-dack.se. Har du beställt bildäck på nätet någon gång? Vad är din erfarenhet?

Nya bildäck på Mini-FREEDOM
Nya bildäck på Mini-FREEDOM

Läs mer: Fina dagar i solen – på däck och längs Hornsbergs strand

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Däck Online. Texterna, bilderna och åsikterna är som vanligt våra egna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev