Meny Stäng

Bra däck på nätet

Annons
I samarbete med Däck-outlet.se

Ok, nu är det Peter vid ratten. Jag vet inte varför men jag är alltid sent ute med att byta däck, och vissa saker lär man sig aldrig. Jag måste ha något att se fram emot också, haha. När vi lämnade Tjeckien sa de att det var två minus i Sverige, ups, inget bra, nu blir det flygbuss och lämna bilen på Arlanda. NU FÅR DET VARA NOG!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi har redan en husbil i Kristinehamn och ska vi nu ha nästa på Arlanda, nä dra på trissor. Vi kom hem från Tjeckien i söndags kväll och såg att det hade snöat, men det var blött på vägarna och jag hade bra sommardäck, så en av två ska hem.

Vad är det här?

Det är inte så ofta det är is på vägarna i Stockholm och jag åker mest och handlar mat, annars är det tunnelbana som gäller. Nu ska jag vara väldigt tydlig. Detta är ett betalt samarbete, och detta samarbete står vi för.

Jag har själv skickat efter däck från däck-outlet.se och det var billigt och däcken kom på fyra dagar. Det finns alla sorters däckfabrikat som t.e.x till bilar, lastbilar, husbilar och motorcyklar och däckfirman är Europas största så jag kan inte förlora.

Billiga däck på nätet
Billiga däck på nätet

Bra däck på nätet

Däck för fåglar
Fågeldäck?

Jag genomsökte nätet och på mina däck tjänade jag väldigt mycket pengar. Jag betalade som vanligt via bank som alla köp på nätet.  Det finns alla sorters däck och t.o.m till fåglar? Haha, nääääää!

Att rekommendera en sak så som en app, telefonkort, en ny vara på ICA eller ett däck när det är bra, känns helt ok för mig om jag själv har provat det.

Är man dessutom störst i Europa och har fått priser på sin idé så är det ännu bättre. Jag är nöjd med en bra affär och jag vill dela med mig till er.

Hur gör ni när det kommer till däck?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev