Meny Stäng

Nya hälsosamma vanor – och några event …

Annons

Den här veckan har vi börjat med nya hälsosamma vanor, i form av mer träning, mer frukt och grönsaker samt mindre öl och vin. Det känns verkligen bra! Men vi sattes direkt på prov med några event. Det ska ju inte vara alltför enkelt …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nya hälsosamma vanor

Det bästa denna vecka är att vi börjat med nya hälsosamma vanor. Det blir (bubbel)vatten till maten och vi har handlat hem massor av frukt och grönsaker. Peter promenerar som vanligt med mig till jobbet, men joggar nu en längre runda hem, kanske genom Karlbergs slottspark. På kvällarna kör vi träningsprogram framför TV:n på nedre däck i husbåten. Det känns verkligen jättebra att vara igång nu!

Husbåt träningsrum
Bra att ha träningsmatta på golvet!

Och en del event …

Det går utmärkt att hålla sig till de nya vanorna när vi är hemma, men det är desto svårare när vi är iväg på event. I tisdags var det 40-årsjubileum för journalistföreningen där vi är med (med smörgåstårta och vin) och igår var Peter inbjuden till premiären på en ny och mycket speciell restaurang här i Stockholm. Det är inte alls lätt att ha bra vanor när man är iväg på de här tillställningarna … Vi försöker tänka efter lite lagom när vi är iväg på galej – men framför allt fokuserar vi på att hålla fast vid de bra vanorna här hemma.

Veckan som kommer

Vad händer nästa vecka på FREEDOMtravel? Vi har fortfarande flera intressanta saker kvar att skriva om från vår resa till Sharm el Sheikh – bland annat om maten i Egypten! Kanske vill Peter också berätta om besöket på den där väldigt speciella restaurangen i Stockholm? Dessutom kan det hända att det kommer handla lite om Österrike, om förberedelserna inför campingkryssningen och om en del annat. Hoppas vi hörs under veckan! Nu vill vi gärna höra om din vecka … vad kan du lyfta fram som positivt?

Vi avslutar med två foton från marinan i veckan!

marinan
regnbåge

Missade du förra Happy Friday? Läs Från Egyptens hetta till höst i Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev