Meny Stäng

Palais de la Bahia i Marrakech

I natt rullade en rejäl storm in och blåst och regn ryckte i hotellet medan vi sov. Under dagen har blåsten fortsatt, och vi fick hålla hårt i tallrikarna när vi åt lunch på en uteservering. Det kan tydligen storma här i Marocko! Det vi tänkte berätta om idag är att vi besökt det vackra palatset Palais de la Bahia.

Vackert sultanpalats

Idag har vi passat på att besöka  det gamla och vackra sultanpalatset Palais de la Bahia i Marrakech. Det var inte långt dit, men att hitta rätt bland alla trånga myllrande gränder och ta sig fram mellan moppar, kärror, åsnor, hästar, tiggare och försäljare var en utmaning …

Palats Marocko
Marrakech
Bahia Marrakech
Palais de la Bahia
Utsikt från vår balkong

Läs mer: Resa till Marocko – din guide till Marockos bästa resmål