Meny Stäng

Resesommaren 2019 – bäst, vackrast, roligast

Nu är det snart höst och det är dags att sammanfatta sommarens resor. Om vi räknar månaderna juni, juli och augusti så har vi varit iväg på fyra resor i fyra länder. Vi lyfter upp några av höjdpunkterna!

Hur har vår resesommar varit?

Om vi ska sammanfatta så måste vi säga att vår resesommar 2019 har varit fantastisk. Vi har hunnit med en husbilsresa i grupp, en egen husbilsresa, en segelresa och en resa med flyg. Hur sammanfattar man detta? Det är ju helt hopplöst egentligen. Vi provar med att lyfta upp några höjdpunkter från varje resa (men även det var svårt!).

Tyskland

Strandkorgsutmaningen i Norra Tyskland (maj/juni)

Sju husbilsteam som tillsammans ska upptäcka den nordtyska kusten och samtidigt tävla mot varandra i olika utmaningar – det kan ju inte bli annat än en helt galen resa. Roligt var det också, riktigt roligt! (Även om alla säkert behövde vila upp sig lite efteråt.)

Strandkorgsutmaningen

Regionen Zadar i Kroatien (juni)

Vi hade gärna haft lite längre tid på oss i och runt Zadar, men oj så fint! Dessutom finns det ännu fler nationalparker i området. Vi kanske måste resa tillbaka?

Pag i Kroatien

Estland runt med husbil (juli)

Husbilsresan i Estland var fantastisk! Friheten att resa på egen hand i husbil slår det mesta, och dessutom visade sig Estland vara ett fantastiskt land att campa i.

Estland

Seglingsresa i Polen och Tyskland (augusti)

Sammanlagt 28 segelbåtar på en dryg veckas seglingsresa i Tyskland och Polen. Vilken resa! Att segla från destination till destination, och kombinera med aktiviteter i land, var en ny upplevelse för oss.

Seglingsresa

Hur blir resehösten?

Peter har redan inlett resehösten med en resa till Schweiz, där han faktiskt befinner sig just nu. Det som kommer närmast därefter är mässan Elmia Husvagn Husbil och en spännande resa till Egypten. Därefter får vi se …

Hur har din resesommar varit? Har du några resplaner för hösten?

Schweiz
Foto från en tidigare resa i Schweiz

Prenumerera på vårt nyhetsbrev